Amiket rólam mondtak • Egy elégedett örömszülő

  Köszönettel tartozom, amiért ilyen aranyosak, kedvesek, készségesek voltatok a "gyerekekkel" és velünk mindvégig. Csodálatosak a képek...nem győzök gyönyörködni bennük... Akinek csak lehet, ajánlani foglak Benneteket! Nagyon szép munkátok van....hatalmas ajándékot adtok az emberek kezébe, azzal, hogy megörökítitek ezeket a feledhetetlen pillanatokat. És a mi esetünkben ez még jobban felértékelődik, hogy a Bettiék távol vannak tőlünk, az otthonuktól és a hazájuktól. Ezúton is még egyszer köszönöm Nektek!

 • Eszti és Dénes

  Viki és Norbi igazán nagyszerű, összeszokott csapat, akikkel nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Lelkesek, lendületesek és mosolygósak. Igazán élveztük a kreatív fotózást, sokat nevettünk, hamar feloldódtunk, és ez bizony a képeinken is látszik. Norbi jó fotóshoz méltóan lehetetlent nem ismert: kúszott, mászott, méhcsípés ide vagy oda; Viki pedig odaadó fegyverhordozóként cipelte miden tartozékunkat, igazított, irányított, mikor mire volt szükség. Őszintén köszönjük, hogy életünk egyik legfontosabb pillanatára ilyen csodaszép fotókkal és szuperül elkapott pillanatokkal emlékezhetünk.

 • Betti és Marci

  Egy kicsit olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Teljesen kikapcsolt és feltöltött a nagy nap előtti, izgalmakkal teli héten. Nagyon nagyon szuperek voltatok! Imádtuk a fotózás minden percét! Köszönjük Nektek a sok gyönyörű képet!

 • Móni és Tibi

  Nagyon jól éreztük magunkat a fotózásokon. Az első pillanattól kezdve oldott volt a hangulat, melyben Viki és Norbi személyisége is sokat segített. A fotók abszolút különlegesek és gyönyörűek. Túlzás nélkül: Élmény volt, köszönjük!

 • Anita és Balázs

  Mi teljesen elégedettek voltunk a jegyes fotózással és az esküvői fotózással is. A fotózások vidám hangulatban teltek. Minden segítséget, jó tanácsokat és fotózáshoz szükséges kelléket megkaptunk. A végeredmény pedig gyönyörű képek életünk legszebb és legfontosabb napjáról. Köszönünk szépen mindent!

 • Lexi és Krisz

  Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan fotósok örökítették meg az esküvőnk pillanatait, amit mindig szìvesen nézünk vissza. Átlagon felüli képek, kreatív látásmód és maximàlis profizmus jellemzi munkàjukat. Külön öröm, hogy ketten dolgoznak, ìgy nincs fontos pillanat, ami kimaradt volna a repertoàrból. Türelmesek, ötletekkel gazdagok és az együttműködés a lehető legkönnyebben zajlott. A gyönyörű fotókat a visszajelzéseink is alàtàmasztjàk. Mindenkinek csak ajànlani tudjuk őket.

 • Kriszti és Ákos

  A fotózáson nagyon jól éreztük magunkat, a közös munka könnyű volt, hamar elrepült az idő. Gyönyörűek a fotók nagyon jól elkaptátok a pillanatokat, eszméletlenül jó a kivitelezés, egyszerűen minden fantasztikus. A slideshow is jól sikerült a család már többször megnézte, a barátok, rokonok kíváncsiságát is tökéletesen kielégíti.:) A leendő családi eseményeken is szívesen látunk fotósként és az ismeretségi körben is nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek a fontos pillanatok megörökítésére. Azt mondják, az esküvő szervezés során a jó fotós aranyat ér, mi pedig ezt bennetek találtuk meg. Életünk nagy napját felejthetetlenné tettétek, ezért hálásak vagyunk. Még egyszer köszönjük!

 • Rebeka és Gergő

  Egy szuper fotós páros, jó hangulat és a végeredmény gyönyörű képek! Amit Nektek köszönhetünk!

 • Alexandra és Zsolt

  Igazából csak jót tudunk mondani. Szuperül és gördülékenyen mentek a dolgok. Nagyon segítőkészek voltatok és közvetlenek. Jó hangulat volt az egész fotózás alatt. Olyan érzés volt, mintha már régóta ismernénk egymást. pedig előtte féltem hogy úr isten majd milyen kínos lesz, de aztán sokat hozzátettetek ahhoz hogy felszabadultak legyünk és nagyon szépen köszönjük hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjához.

 • Ibi és Tomi

  Nagyon meg voltunk elégedve Veletek. A jó hangulatú fotózásokon mindig megtaláltátok azt a pillanatot, amikor önmagunk voltunk. A képek nagyon szépek lettek (mind a jegyesfotók, mind az esküvői fotók), hamar elkészültek. Igényes, precíz munka, a képek minősége kiváló. Köszönjük, hogy ilyen profi módon örökítettétek meg életünk legboldogabb napjának eseményeit. Minden fontos pillanat meg lett örökítve! Külön köszönet Norbinak a hősies helytállásáért a kreatív fotózáson a nem mindennapi kánikulában + a palack vizet, amivel a megmentésemre sietett. :) Mindenkinek szeretettel ajánlunk Titeket!

 • Andi és Norbi

  Nagyon szimpatikus volt számunkra, hogy màr az első perctől segítőkészek és barátságosak voltatok. Jó volt, hogy a meghatározó pillanatokat úgy örökítettétek meg,ahogy mi azt elképzeltük. A kreatív fotózàson jól instruàltatok bennünket, minden kényszer nélkül. Végig felszabadultak voltunk, mintha két barátunkkal "csak úgy" fotózkodnànk. Az esküvőnk napja egy örök emlék, amit nektek és a ti nagyszerű munkàtoknak köszönhetünk!

 • Nóri és Zsolti

  Nagyon jól éreztük magunkat Veletek, nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Elképesztően pontos, precíz munka és gyönyörű képek!