Amiket rólam mondtak • Egy elégedett örömszülő

  Köszönettel tartozom, amiért ilyen aranyosak, kedvesek, készségesek voltatok a "gyerekekkel" és velünk mindvégig. Csodálatosak a képek...nem győzök gyönyörködni bennük... Akinek csak lehet, ajánlani foglak Benneteket! Nagyon szép munkátok van....hatalmas ajándékot adtok az emberek kezébe, azzal, hogy megörökítitek ezeket a feledhetetlen pillanatokat. És a mi esetünkben ez még jobban felértékelődik, hogy a Bettiék távol vannak tőlünk, az otthonuktól és a hazájuktól. Ezúton is még egyszer köszönöm Nektek!

 • Ingrid és Tomi

  Kedves Viki és Norbi! Életünk legszebb és legboldogabb napjának megörökítéséhez professzionális fotósokat kerestünk, melyet a Ti személyetekben meg is találtunk. Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkátokat és az általatok készített gyönyörű képeket, amelyek az esküvőnk hangulatát 100%-ban visszaadják! Folyamatosan, a mai napig kapjuk a pozitív visszajelzéseket a rokonoktól, barátoktól, ismerőktől a fantasztikus fotókat illetően. Mind a jegyes fotózást, mind a kreatív fotózást nagyon élveztük és ez nagyban Nektek volt köszönhető. Az esküvőnk napján szinte mindvégig észrevétlenül voltatok jelen mégis mindig a középpontban sikerült a legjobb pillanatokat megörökítenetek! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket, személyetekben egy nagyon kedves, barátságos párt ismerhettünk meg és szívből fogunk ajánlani másoknak is Titeket! A legjobb döntés volt Benneteket választani! Ingrid és Tomi

 • Kitti és Zsolti

  Kedves Viki és Norbi! Ezúton is szeretnénk megköszönni az extra, profi munkátokat. Nagyon ritka az amikor a profizmus és a kedves személyiség is megtalálható egy emberben. A fotóitok egy az egyben tükrözik vissza a valóságot, hihetetlen az, hogy a képeket nézegetve az embernek olyan érzése lesz, mintha az adott pillanatot újra átélné. Mindig minden értékes és megörökíteni való eseményt sikerült elkapnotok méghozzá úgy ahogy nagyon keveseknek sikerül. Szinte láthatatlanul dolgoztatok, a képeken pedig bebizonyítjátok, hogy mindent láttatok. A kreatív és jegyes fotózásunk minden percét élveztük, kedvesen, jó hangulattal maximális boldogságban telt el. Sajnáljuk, hogy vége lett. Mindenkinek ajánlunk benneteket! Sikerült megtalálnunk a legjobb fotóst! Egy szó mint száz: Hihetetlen profik vagytok! A Legjobbak! Köszönünk mindent! Kitti és Zsolti

 • Viki és Tibi

  Kedves Viki és Norbi! Talán a köszönjük szó kevés, hogy azt az áldozatos és profi munkát megköszönjük nektek, amivel életünk legszebb napját megörökítettek. A gyönyörű képek által kicsit újra és újra átélhetjük azt a napot. Minden fontos és persze vicces pillanatban ott voltatok, úgy, hogy közben észre sem vettük, hogy fotóznak minket. A kreatív fotózás is nagyon jó hangulatban telt, rengeteget nevettünk, teljesen elvontátok a figyelmünket, így nagyon hamar feloldódtunk, és csodálatos képek készültek. Mégegyszer szeretnék megköszönni nektek, azt a rengeteg munkát és időt, amit a mi NAGY NAPUNKRA áldoztatok. Bátran ajánlunk majd benneteket más pároknak is, mert ahogy az látszik rajtatok , nektek ez nem munka, hanem SZERELEM.

 • Eszti és Dénes

  Viki és Norbi igazán nagyszerű, összeszokott csapat, akikkel nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Lelkesek, lendületesek és mosolygósak. Igazán élveztük a kreatív fotózást, sokat nevettünk, hamar feloldódtunk, és ez bizony a képeinken is látszik. Norbi jó fotóshoz méltóan lehetetlent nem ismert: kúszott, mászott, méhcsípés ide vagy oda; Viki pedig odaadó fegyverhordozóként cipelte miden tartozékunkat, igazított, irányított, mikor mire volt szükség. Őszintén köszönjük, hogy életünk egyik legfontosabb pillanatára ilyen csodaszép fotókkal és szuperül elkapott pillanatokkal emlékezhetünk.

 • Vivi és Levi

  Már az első találkozásunk alkalmával megtaláltuk a közös hangot. Az, hogy profikkal van dolgunk nem is volt számunka kérdés. Nagyon alkalmazkodó páros, benne voltak mindenben, amit csak kitaláltunk. Sosem felejtem el, hogy a legnagyobb idegben mosolyogva és szeretettel fotóztak minket. Számunka a fotózás nem egy kötelező kör volt, hanem móka és kacagás!

 • Betti és Kristóf

  Norbival és Vikivel nagyon élveztük a fotózásokat, közvetlenségükkel, kedvességükkel biztosították a jó hangulatot, nagyon megszerettük őket! Munkájukban igényesek, rugalmasak, mindenkinek bátran ajánljuk őket! Betti és Kristóf

 • Katus és Zsolti

  Kedves Norbi és Viki! Mi már az első találkozáskor teljesen úgy éreztük, mintha mindig is ismertünk volna egymást. Biztos azért, mert rögtön megtaláltátok Velünk a közös hangot, úgyhogy emiatt nem is volt kérdés, hogy Titeket választunk. Nagyon szépen köszönjük még egyszer a csodaszép képeket, ezek annyira mi vagyunk a profizmust és a fantasztikus hangulatban telt fotózásokat is. Örülünk, hogy Veletek élhettük meg mindezt. Mindenkinek szívből ajánlunk Titeket. További sok sikert kívánunk! Katus&Zsolti

 • Betti és Marci

  Egy kicsit olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Teljesen kikapcsolt és feltöltött a nagy nap előtti, izgalmakkal teli héten. Nagyon nagyon szuperek voltatok! Imádtuk a fotózás minden percét! Köszönjük Nektek a sok gyönyörű képet!

 • Gabi és Peti

  Köszönjük, hogy megörökítettétek közös életünk egyik legfontosabb napját! Nagyon jól megragadtátok a “pillanatokat”, azokat melyek Mi vagyunk! Kreatívak, kedvesek, rugalmasak és segítőkészek voltatok! Nagyon jól éreztük magunkat, ez hatalmas mosolyokban ki is ült az arcunkra! Nagyon szép, modern és meghitt képek születtek, mind szinte kedvenc! Köszönjük a munkátokat! Gabi és Peti

 • Móni és Levi

  Szeretnénk megköszönni, hogy veletek fotòzkodhattunk! Nagyon jòl éreztük magunkat minden pillanatban. Kellemesen, felszabadultan, családias hangulatban, boldogan mosolyogtunk a fényképezőgép előtt. Köszönjük szépen a türelmeteket és a kedvességeteket ezen a csodálatos napon!

 • Móni és Tibi

  Nagyon jól éreztük magunkat a fotózásokon. Az első pillanattól kezdve oldott volt a hangulat, melyben Viki és Norbi személyisége is sokat segített. A fotók abszolút különlegesek és gyönyörűek. Túlzás nélkül: Élmény volt, köszönjük!

 • Judit és Máté

  Vidám hangulatban teltek a közös fotózások, nektek köszönhetően egy percig sem feszengtünk a kamera előtt. Ötleteitekkel kreatívabbá tettétek képeinket, amelyet évek múlva is csodálni fogunk. Köszönjük szépen a gyönyörű képeket a legszebb napunk pillanatairól!

 • Niki és Norbi

  Mit is írhatnék róluk. Munkájukban a maximumot nyújtották, amit csak egy menyasszony elvárhat. Pontosak, precízek, a fotók túlszárnyalták elképzelésünket, amit szerettünk volna mindent teljesítettek, a kreatív fotózás nagyon jó hangulatban telt. Hálával tartozom mindenért és csak ajánlani tudom ezt a két drága embert!

 • Inez és Zsolti

  Norbiékkal az együtt töltött idő nagyon szuper volt! Olyan lazán és természetesen kezelték az egészet, hogy eszünkbe sem jutott, hogy egy fotózáson vagyunk. Felért az egész egy kirándulással is, mert nagyon sok felé jártunk. A jegyesfotózáson, az esküvői előkészületeknél, a lagzin minden csodálatos pillanatunkat megörökítették, ahogy annak lennie kellett. 100 szónak is 1 a vége... keresve sem találhattunk voltna aranyosabb,kedvesebb és jobb szakembereket, mint Norbit és Vikit! Mindent köszönünk!

 • Anita és Balázs

  Mi teljesen elégedettek voltunk a jegyes fotózással és az esküvői fotózással is. A fotózások vidám hangulatban teltek. Minden segítséget, jó tanácsokat és fotózáshoz szükséges kelléket megkaptunk. A végeredmény pedig gyönyörű képek életünk legszebb és legfontosabb napjáról. Köszönünk szépen mindent!

 • Reni és Dávid

  Már az első találkozón is nagyon szimpatikusak voltak, rengeteg ötletet adtak, rengeteg információval segítettek minket. Mind a jegyes, mind a kreatív fotózás jó hangulatban telt, az esküvő napjára beérkezett hatalmas zivatart is hidegvérrel és nagyon profin „hárították” el. A násznép is nagyon elégedett volt a munkájukkal, és mindenki talált magáról pár jó képet. Bárkinek szívesen ajánljuk őket, nekünk, ha fotósra lesz szükségünk, biztos visszatérünk hozzájuk.

 • Fanni és Patrik

  Nagyon jól éreztük magunkat veletek. Laza, nyugodt, vicces volt a fotózkodás és a képek pedig teljesen olyanok amilyenre vágytunk! Őszinten tudunk ajánlani Titeket bárkinek!

 • Anett és Roland

  Nagyon kedves párt ismertünk meg, akikkel örömteli és laza volt a jegyes és a kreatív fotózás. Az esküvő napján is nagyszerűen helytálltak, kitűnő munkát végeztek. Örülünk, hogy Őket választottuk! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, örömmel nézegetjük majd a fotókat évek múlva is!

 • Lexi és Krisz

  Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan fotósok örökítették meg az esküvőnk pillanatait, amit mindig szìvesen nézünk vissza. Átlagon felüli képek, kreatív látásmód és maximàlis profizmus jellemzi munkàjukat. Külön öröm, hogy ketten dolgoznak, ìgy nincs fontos pillanat, ami kimaradt volna a repertoàrból. Türelmesek, ötletekkel gazdagok és az együttműködés a lehető legkönnyebben zajlott. A gyönyörű fotókat a visszajelzéseink is alàtàmasztjàk. Mindenkinek csak ajànlani tudjuk őket.

 • Kriszti és Ákos

  A fotózáson nagyon jól éreztük magunkat, a közös munka könnyű volt, hamar elrepült az idő. Gyönyörűek a fotók nagyon jól elkaptátok a pillanatokat, eszméletlenül jó a kivitelezés, egyszerűen minden fantasztikus. A slideshow is jól sikerült a család már többször megnézte, a barátok, rokonok kíváncsiságát is tökéletesen kielégíti.:) A leendő családi eseményeken is szívesen látunk fotósként és az ismeretségi körben is nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek a fontos pillanatok megörökítésére. Azt mondják, az esküvő szervezés során a jó fotós aranyat ér, mi pedig ezt bennetek találtuk meg. Életünk nagy napját felejthetetlenné tettétek, ezért hálásak vagyunk. Még egyszer köszönjük!

 • Rebeka és Gergő

  Egy szuper fotós páros, jó hangulat és a végeredmény gyönyörű képek! Amit Nektek köszönhetünk!

 • Alexandra és Zsolt

  Igazából csak jót tudunk mondani. Szuperül és gördülékenyen mentek a dolgok. Nagyon segítőkészek voltatok és közvetlenek. Jó hangulat volt az egész fotózás alatt. Olyan érzés volt, mintha már régóta ismernénk egymást. pedig előtte féltem hogy úr isten majd milyen kínos lesz, de aztán sokat hozzátettetek ahhoz hogy felszabadultak legyünk és nagyon szépen köszönjük hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjához.

 • Ibi és Tomi

  Nagyon meg voltunk elégedve Veletek. A jó hangulatú fotózásokon mindig megtaláltátok azt a pillanatot, amikor önmagunk voltunk. A képek nagyon szépek lettek (mind a jegyesfotók, mind az esküvői fotók), hamar elkészültek. Igényes, precíz munka, a képek minősége kiváló. Köszönjük, hogy ilyen profi módon örökítettétek meg életünk legboldogabb napjának eseményeit. Minden fontos pillanat meg lett örökítve! Külön köszönet Norbinak a hősies helytállásáért a kreatív fotózáson a nem mindennapi kánikulában + a palack vizet, amivel a megmentésemre sietett. :) Mindenkinek szeretettel ajánlunk Titeket!

 • Andi és Norbi

  Nagyon szimpatikus volt számunkra, hogy màr az első perctől segítőkészek és barátságosak voltatok. Jó volt, hogy a meghatározó pillanatokat úgy örökítettétek meg,ahogy mi azt elképzeltük. A kreatív fotózàson jól instruàltatok bennünket, minden kényszer nélkül. Végig felszabadultak voltunk, mintha két barátunkkal "csak úgy" fotózkodnànk. Az esküvőnk napja egy örök emlék, amit nektek és a ti nagyszerű munkàtoknak köszönhetünk!

 • Nóri és Zsolti

  Nagyon jól éreztük magunkat Veletek, nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Elképesztően pontos, precíz munka és gyönyörű képek!

 • Eszter és Lajos

  Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással. A jegyes fotózáson és az esküvői fotózásnál is kellemes volt a hangulat, igazán jól éreztük magunkat. Ami igazán tetszett, hogy a fotózások során a saját ötleteink is megvalósultak. Sok sikert a továbbiakban! Eszter és Lajos